16 Ocak 2009 Cuma

Simonov’s Sniper Carbine SKS Rusia


Simonov’s Sniper Carbine SKS Rusia

Tüfeğin, tarafından 1944 ana nişancının, çizgi Mosin üç değiştirmeye yiv açtığı ordunun olduğu bir idare meclisinin olduğu gibi Simonov’un olduğu yapıcı yaratıldığı nişancının olduğu SKS, ve sakin güvenilmezi otomatik Tokarev SVT olan tüfeğe yiv açar. 1949′a kadar devam edilen üretimin olduğu seri halinde için hazırlıktır. SKS, sakin kolayı kullanımdır. İyi silahlar, nişan almak ve vurmak için onu kolay yapanı dengeler. AK-47 ver daha iyi uzunluğun kesinlik olan ateş olduğu varilin olduğundan biraz daha uzunu.

Otomatiklerin, ilkeye dönerken gazı çalıştığı tüfekler, varillerin duvar çektiğini attı. Kanalın, kiliti aşağısı sararak kilitlendiği variller. Otomatik, kolaydır, ve güvenilir aşağı yetenek tutukluk yapmayı neyin götürdüğü.

Mekanizma izin ver tek teki ateşi ateşle. Vurulan her SKS, otomatik olarak ve sok yeni kartuşu tekrar dolduruyor olduktan sonra. Bayrak, emniyet-kilitin, çengeli başlatırken eskide yapıya kilitleri ateşlemenin parçası yerleştirildiğini oluşturur. Ateşin, orayı çerçevelediği açılanla atıştan kaçınmak, otomatik regülatördür.

Tüfeğin, 10′a kartuş çıkarılabilir yüklü olan magazini var, kilit, genellikle 10′dan kartuş plastik magazin-ataş açılırken. Kilit bağlantı, plastik için magazin-ataşı işaret etti, ve, plastik çıkarılabiliredenin aşağısına içeride bazı magazinin saniyeler olduğu kartuşları iterek tekrar doldurulur. Daha AK-47 13.7′leden güçlü sağla daha uzunu kurşunun sıranın ve daha iyi balistiğin olduğu ateşleme olduğu ğin olduğu kartuş.

Görüşün, 1000 de orada m.in, görüş görüşle ilgili kullanması için yetenek oluncaya kadar sektöre düzenleme 100 her mi olduğunu açtı. Tüfeğin, yarım-pistol kabzası olduğu bir son-stoğun olduğu gibi.

Yakın için Simonov savaş tüfek, çıkarılabilirle donanımlı kendisi, küreğin, 180′de onu döndürerek tahtaya kulübe dereceyi saklıyor olduğu süngüdür. Konumun, olan şahmerdan bağlandığı savaşın olduğu süngü temiz variller kanal yapardı.

Sovyetlere aitte SKS’in, Dragunov’la nişancı değiştirildiği ordu, uzunun dışında SVD’i 1963 onun, içeride ikincil gibi altbölümlere ayırmalar olan tedarik ve iletişimi kaldığı bir zamana yiv açar. Üçüncüde onun başarılı bir şekilde, bugünlerde ana bir nişancının yiv açtığı gibi kullanıldığı ülkelerin olduğu dünyanın olmasına rağmen. Üstelik seri halinde, küçükte popüler yüksek tehlikesine karşı sevk etmelerin ve oturmaların güvenilirlik olduğu boyut üretilir, ve uzun ateşleme dizer.


0 yorum:

Blogger Templates by OurBlogTemplates.com 2007