12 Ocak 2009 Pazartesi

Enfield L85A1 United Kingdom


Enfield L85A1 United Kingdom

Tüfeklerin, sadece 1974′de Britanyalı’nın, “Bullpup” tasarım onların yeni tasarlamak dışarı değiştirmesi için otomatik tüfek çıkılan L1A1′a başlamasına rağmen 1950-bağda gözüktüğü tasarımın olduğu “Bullpup”‘un olduğu ilk, (İngiliz, FN FAL’i yaptı)a yiv açar. 1980 L85A1′in seri halinde üretildiği “Enfield”‘in olduğundan beri.

Tüfek diğer sıradanıyla otomatiği kıyaslıyor olan uzunluk azaltılan özelliklerin olduğu tasarımın olduğu “Bullpup” yiv açar. Üstelik, daha savaş alanı sadece kullanmak için rahat olmadı, ama sınırlıda zırhlı gibi alanın taşıyıcıların da olduğu personel olduğu bir boşluk.

Otomatik ilkeye dönüyor olan gaz olan işlerdir. Yiv aç uygula tek ve otomatik ateş. Kilitin, olarak bir düğme yapıldığı emniyet. Tetiğin koruduğu yukarısında saptanır. Kulpu tekrar doldurmak, konumlu doğru taraftır. Bu özellik, olarak dezavantaj düşünmüş olur, “Bullpup” bak modern tüfeğin, iki elini de kullanabilen yetenek olan kullanımı olmadığı tasarımın olduğu için. Açarken çıkarmanın, hareketsiz varmaktan kiri engellemenin olduğu zaman tabak örtüldüğü kartuş-çanta. Gaz odası, vururken için üç ayarlanabilir konumlar normal, (Geniş ölçüde açılan) koşulları kirlide vurmak için ve (Kapalı) tüfeğe el bombalarını ateşlemek sahip.

L85A1, damgalanandan bir çelik yapılır. Orada hem de, tüfeği toplarken kaynak yapmak için kullanılır. Bazı parçalar, fazladan sıkı naylon yapılır.

Silah, (STANAG) etrafta standarttan NATO 30 magazin benzer M16 otomatik tüfek beslenir.

L85A1′in, bir ana hatta (Ünitenin olduğu görüş, hafif silahlar, Trilux) görüşle ilgili L9A1′in görüş olduğu “SUSAT”i olduğu “Enfield”. Özellikle 5.56 içinx 45 mm odalı silahlar tasarlanır. Bu görüş, beri 1985 üretilir, ve, kendi “Fırtınayı terket” esnasında iyi çalışmayı tavsiye etti. Büyütme ve 10 açıyı görüyor olan derece olan 4xi var. Görüş, bir çabukça ayrılabilir dağ binmiş olur. Boyutların, 145 kendisiyle 60x 60 mm olan x olduğudur, ve, üstelik 470′de ağırlığa g. L85A1 olan var, uyuşabilir görüşün gördüğü bir gecedir. Üstelik, durum olan uç noktadakide görüş açılan kullanması için yetenek vardır. Bazı tüfekler, için askerlerin, sadece açılanla görülecek yerler taşıyanda inşa edilen kulplar tamamlandığı ikinci-çizgiyi tasarladı.

Otomatik tüfek, beraber bıçak-süngü olan bir multipurposedir. Maalesef, birisine dezavantajı var. Onun, ve sökmekte ol belalı ısıttığı bıçak-süngüyü bağlananla ateşlemek.

Sonra “Enfield” otomatik tüfek, 1997 geliştirildi, sabit askerler olduktan sonra, tüfek olan buda şikayetler. Ana problemler, belalı bakım ve alçak güvenilirlikti. Bu geliştirilen değişken, L85A2 adlandırıldı.

İşlerin, -Otomatik L85A1 320 000 var olmanın 200 000 tüfek geliştirildiği zaman 2002. Maalesef geliştirilen yer ver aynı model dezavantajlar. Orada, sonra uyarlamalar otomatik L85A1′in tüfek olduğu “Enfield” tasarlandı: - esnasında 2000 yapıldığı geliştirme

Ani saldırının, -L86A1, makinenin vurduğunu aydınlatır. Bu hem değişkenler ol büyük model olan parçalar ve mekanizmaların olduğu yer değiştirebilir adiylenin bir sayısı yapar. -’a yiv açtığı L85A1IW L98A1, bir elle çalıştırılan çıkarılan sistemin olduğu bir gazın olduğu tüfektir, ve daha büyüğü kulpun bağladığı bir cocking. Orduya tutarken tüfeğin ve becerileri vurmak olduğu temel için öğrencileri eğitir olandır.

Otomatik kal karışık L85′in tüfek olduğu “Enfield”‘in olduğu gelecek. Muhtemelen çoğu kendisine kadar, onun, “Söz kesen kimse& Koch”‘a G36 otomatik tüfek değiştirilecek olduğu 2006′ın olduğu yılın olduğudur.


0 yorum:

Blogger Templates by OurBlogTemplates.com 2007