6 Ocak 2009 Salı

FN FAL Belgium



FN FAL Belgium

Otomatik FN FAL tüfek, tarafından “Fabrique Nationale”‘in, ana bir piyadenin yiv açtığı gibi tasarlandığı şirketin olduğu Belçika’yı geliştirdi. FAL’in, olarak bir “Fusil Automatique Legere” çevirildiği isim, veya hafif otomatik yiv açar. Kendi tüfek, kadar (. 280) dünya savaşıx 43 mm orta kartuş olan Britanyalı olan ikinci 7 içinin başlangıcı tasarlandı, ve onun, sadece standart için odalı NATO 7.62x 51 kartuş olan (. 308 galibiyet)in olduğu mm olduğu 1953 olduğu.Seri üretimin, 1958′de başladığı silahlar. Üstelik aynen otomatik zaman tüfek, hizmeti ordu olan Belçika’ya girdi. Bu tüfek, iyi kendini tavsiye etti, ve, birleşmişle krallık, Norveç, Brezilya, Güney Afrikalı cumhuriyet ve diğer birkaç ülke kullanılır. Bu otomatik birkaç ülke bir geliştirmenin, altında ruhsat inşa edildiği ufakla tüfek. Tüfeğin, sadece (Son, sadece ticari için kullanımdan bahsetti) Brezilya ve ABD üretildiği an. FN FAL, birisine çoğu yaygın oldu, ve popüler, dünyayı M16′a yiv açtı, ve AK, ailelere yiv açar.

Otomatiğin, ilkenin, ayarlanabilir varilin duvar çektiği açıklığı attığına dönerken gaz temel alındığına yiv aç. Mekanizma uygula tek ve otomatik ateşi başlat. Bir emniyet-kilit, hemen değiştiricinin olduğu biçimin olduğu bir ateştir.
Otomatik FN FAL tüfek, beraber özelde bir alet bağlanan bir süngü olabilir. Tüfek, tüfek-el bombalarının, uzunda bir parıltı-saklayıcıya bindiğini ateşler olan olabilir. Gaz odasının, bir gaza ayarlayıcı kapatıldığı bir tüfek-el bombasını ateşlemek.
FN FAL, kaldırılanla beraber irkilmenin güç sağladığı azalmaların olduğu bir buttstocktur, ve silah, dikeyde uçağı atıyor. Bu da özellik, bir ateşe kesinliği artırır. Üzerinde kütle, tüfeğin ol ekstra taşıma tuttuğunu koyar.
Otomatik FN FAL tüfek, etrafında beraber bir 20i magazinlerdi. Bir dioptrical, görüşün, olarak bir standart yerleştirildiği ayarlanabilir açtı. Görüşün, onun yerine gaz odasına parıltı-saklayıcı yerleştirildiği yüzdür. Bu özellik, bir tüfeğe el bombasını kullanmaya izin verdi.
Tüfek, bir ışık veya ağır bir varil üretilir. Birisi olan ağır-varil, silahlara beraberce kesinliğin olduğu kararlılık ve ateşi artırması için ayrılabilirle beraber bir bipoddur. Bu otomatik FN FAL’in tüfek, hafif bir makinenin vurduğu gibi bir rol oynayabildiği değişken. Bu değişkenler, bir 30u’nun, magazinleri yuvarlaklaştırdığı beslenir. Yine de her iki magazin, standartla FAL otomatik tüfek kullanılabilir.
Orada 1964′ün, FN FAL otomatik değişkenin, hava için askerleri tasarladığı tüfek geliştirildiği yıl. Katlayan metal, tutturulmuş tahtasının yerine buttstocğa olanını ve daha kısası bir varili çerçevelemişti. Daha metalin, buttstocğu çerçevelediğini aynen katlamakla bir değişik vardı, ama olağanla hava için tasarlanan da varilin askerler olduğu uzunluk.
Bu avantajlar tüfek, ferahlığa ve iyi kesinlik olan bir ateşe yer verir. Tüfeğe el bombalarını ateşleyebilir. Etrafta 20 magazin, yer olan konum daha iyi alması için vurucuya izin verir.
En önemlisi dezavantajlar dezavantaj, kaprisli içi genellikle başarısızlıkların, içinde toz veya kum kanal olan mekanizmalar veya varil sebep olunduğu gibi ihtiyaç duy olağan temizlemenin olduğu bir mekanizmadır.

0 yorum:

Blogger Templates by OurBlogTemplates.com 2007